Hoodvlogger Ismail Ilgun wordt aangevallen door politieagente tijdens filmen op openbaar terrein

Gepubliceerd: 29 januari, 2017 18:05
Ismail_Ilgun,_Hoodvloggers_bij_FunX

Hoodvlogger Ismail Ilgun uit Zaandam heeft een video online geplaatst, waarin te zien is dat hij door een politieagente wordt aangevallen, tijdens het filmen op een openbaar terrein. Hij kondigde eerder op de dag op Facebook aan, dat hij de video vrij zou geven.

Eerder plaatste Ismail Ilgun de volgende bericht op zijn Facebookprofiel:

”Zien jullie deze vrouw? Me advocaat en ik gaan er alles om doen om haar te pakken. Omdat ik haar op een openbare weg zat te filmen toen ze haar werk heel slecht deed gaf ze me een trap en een vuist in me gezicht. (Sarcasme.. ik denk dat ze me herkende) ik heb alles ook op beeld (zelfs de klap) en de politie wou praten met me voordat ik t online gooide en ze waren best wel bang met de beelden die ik heb. Zo werken wij niet ja mensen enigste wat ik jullie vraag is als hij online is het op facebook te zetten je vrienden erin taggen plus op insta!! Doe je dat dan bel ik je vandaag mag je praten hoelang je wilt. Als de politie of om niks eraan doet ga ik meerdere beelden opvragen en er waren genoeg omstanders die getuigen zijn.”

Vervolgens plaatste hij de volgende update met het verzoek de video massaal te delen.

ismaililgun

 

Vanaf ongeveer minuut 7:30 is te zien hoe de agente grijpt naar de telefoon van vlogger Ismail Ilgun en vervolgens een klap uitdeelt op het gezicht van de slachtoffer.

 

Comments

comments