Blessuregolf teistert Marokkaans elftal: ‘Ook Sofiane Boufal mist Afrika Cup’

Gepubliceerd: 8 januari, 2017 21:50

De kansen voor het Marokkaans elftal om een eventuele rol van betekenis te kunnen spelen op het Afrika Cup dat aanstaande week plaats zal vinden in Gabon, worden met de dag kleiner. Na het wegvallen van de spelers Belhanda, Amrabat en Tannane werd het al puzzelen geblazen voor bondscoach Renard.

Nu ook sleutelspeler Boufal zich aan het lijstje geblesseerden heeft toegevoegd, wordt het een hels karwei voor bondscoach Renard om met zijn elftal hoge ogen te gaan gooien.

De Atlas Leeuwen zullen het op de Afrika Cup zonder Sofiane Boufal moeten doen. Verschillende nieuwsbronnen, waaronder ook het Franse SFR Sport, melden dat Boufal zondagochtend het trainingskamp heeft verlaten. De aanvallende middenvelder van Southampton zou voor een periode van 3 tot 4 weken zoet zijn met een blessure die hij overhield na een competitiewedstrijd tegen Everton.

Een medisch onderzoek in opdracht van de medische staf van de Marokkaanse voetbalbond zou de doorslag gegeven hebben om Boufal niet meer te selecteren voor het grote Afrikaanse eindtoernooi.

Naar alle waarschijnlijkheid zal Ismael El Haddad zijn plek opvullen.

 

De Atlas Leeuwen overleven de eerste ronde

Comments

comments