Marokkaanse voetbaltalent Achraf Hakimi ingeschreven voor de Champions League

Gepubliceerd: 3 februari, 2017 19:15

Menig voetballiefhebber wacht op de doorbraak van Achraf Hakimi bij Real Madrid. De speler krijgt echter steeds meer kans op speeltijd van Zidane, de trainer van de Madrilenen. Zo is hij onlangs ingeschreven voor de UEFA Champions League.

Hakimi heeft nog geen officiële speelminuten mogen maken voor Real Madrid. Hij is wel eerder bij de selectie gehaald in een wedstrijd om de Copa del Rey, maar hij heeft toen zijn plek op de bank niet mogen verlaten. Zidane heeft meerdere malen in de media te kennen gegeven vertrouwen te hebben in de Marokkaanse international. Zijn debuut lijkt dan ook slechts een kwestie van tijd.

In de knockout-fase van de Champions League spelen de Madrilenen hun eerste wedstrijd thuis op 7 maart tegen het Italiaanse Napoli. Mocht Hakimi speelminuten maken voor Real Madrid, dan zal hij de eer krijgen om dit als eerste Marokkaan in het shirt van ‘De Koninklijke’ te mogen doen. Hakimi heeft onlangs zijn debuut gemaakt voor het Marokkaanse elftal onder de huidige trainer Renard. Hij mocht de laatste 23 minuten invallen.

Comments

comments